Свързани новини

28.11.2016 14:31

Виктория груп е най-големият хотелски оператор в България

Видян 2158 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Виктория груп е най-големият хотелски оператор в страната, заяви националният директор на холдинга Калоян Николов във връзка с 10-годишнината на концерна. Семейното предприятие на Ветко и Маринела Арабаджиеви започва дейността си преди 21 години, а през последното десетилетие концентрира своето управление.


Цифром резултатът е собственост на 14 хотела и 525 ваканционни вили. Това са общо 15 000 легла, което е напълно съпоставимо с големите национални вериги във водещите европейски държави. Всички обекти на холдинга са във върховите категории 4 и 5 звезди, като перлата на веригата е хотел Маринела в София, който е закупен от нея срещу 50 милиона евро точно преди 2 години и вече е напълно преобразен срещу инвестиция, която по оценките на конкуренти е не по-малко от 10 милиона лв.


Според наши източници в колоса леглата за следващия активен сезон са били продадени още преди Световния туристически пазар в Лондон – най-големия форум в бранша, проведен в началото на този месец.


За Виктория груп работят над 4000 служители, добави още директорът. „Те получават най-високите заплати в бранша и ние сме много горди с това”, заяви Калоян Николов.


С приветствие се обърна и собственикът Ветко Арабаджиев, който използва случая да пожелае, след успешната година, весели празници на своята армия от служители.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и