Свързани новини

24.11.2016 15:01

Новата кметица на Младост вика ДАНС в общината

Видян 1764 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новата кметица на Младост Десислава Иванчева вика ДАНС в общината.


По думите й, ще бъдат проверявани не само разрешителните за строеж, но също така и търговските сделки, които са направени.


Ще сезираме ДАНС, за да се разследва корупцията в общината. Ще се изиска бърза, извънредна данъчна ревизия и всички институции, необходими за ревизия на документите счетоводно и икономически”, заяви Иванчева веднага след като положи клетва като кмет на втория по големина район.


Тя коментира още, че има сигнали от граждани, както и от хора, които работят в общината, които я навеждат на съмнение за такава корупция. „Всичко, което е законово, ще се запази и ще бъде подкрепено от мен. Има 100% презастрояване, а не трябва да бъде, както се строи върху тръби на Топлофикация, а не трябва, както има разрешителни без да се пита Топлофикация - всичко това не е коректно и не е законно.


В Младост има три-четири проекта, които не са законни. Всички казуси ще бъдат разгледани един по един. Ще се запознаем с документите и ще започнем да работим. Ще се проверява и как е придобита земята. Всичко, което не е автентична собственост ще бъде разгледано с цел да няма спекулативни сделки при закупуването на земята”, каза още тя.


Иванчева се похвали, че за строителството в Младост вече е сформирала добър екип от архитекти и инженери, които ще прегледат бързо документацията, свързана с разрешенията за строителство.


Както 19’ разкри преди време Десислава Иванчева е собственик на строителна фирма, което води до парадокса, че строител ще се бори срещу застрояването на Младост.


Припомняме, че тя спечели балотажа срещу кандидата на ГЕРБ – Мария Илиева. Кандидатурата й за кмет на втория по-големина район на София, не е независима, както бе представена, а  е подкрепена от партията на Георги Кадиев – Нормална държава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но