Свързани новини

24.11.2016 14:08

Прокуратурата да почва скандалните договори за 5 млн. на НС и МО

Видян 2009 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Време е прокуратурата да започне да проверява кой, защо и как допусна сключването на два скандални договори – единият е на стойност 3,1 млн. лв., а другият 1,68 млн. лв. с една и съща, явно близка до отиващата си власт фирма, с един и същи предмет – самолетни билети, при положение, че същото дружество няма право да продава най-важните и най-използваните от администрацията преки линии София – Брюксел и София – Берлин, поддържани от националния превозвач България еър.



Нещо повече, интересно е как агенцията Аргус използва офис вътре в Министерството на отбраната, за което се предполага, че е място с повишена секретност и то не от гледна точка само на националната сигурност, а и на безопасността на НАТО. Което е в пряка връзка с вече разследваното от прокуратурата поведение на министъра в оставка Ненчев, което според магистратите е поставило на опасност съществуването на българските ВВС.



Интересно е също, направо си е доста подозрително, защо след публикацията и подадения нарочен сигнал от 19 минути до председателя на парламента, няма никакво стопиране на сделката там за 1,68 млн. лв., която бе пусната по време на неуспешната кампания на Цецка Цачева за президент от нейния главен секретар – бивш таксист. Същия човек, чиято поръчка за закупуване на автомобили за 3,8 млн. стигна до съда и до санкция за него, а поръчката му за самолетни билети от миналия мандат също бе спряна поради незаконния си характер.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата