24.11.2016 12:01

С коледните и новогодишните отстъпки за изтеглен кредит и безлихвените заеми до заплата от MiniZaem.bg ще посрещнете празниците спокойно!

Видян 1916 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Коледните и новогодишните празници наближават и с всеки един изминал ден притеснението дали ще успеете да се справите с покупката на подаръците, с организацията на празничната трапеза или почивката все повече се засилва.
Питате се дали ще успеете да намерите малко допълнителни финансови средства, с които да можете да зарадвате себе си и близките си и поне веднъж да изкарате една спокойна и незабравима Коледа?
Всъщност, начин има и той се нарича „бърз кредит” от небанкови финансови институции като МиниЗаем !
Откакто бързите кредити се предлагат като услуга в страната ни, най-висок интерес към тях има покрай коледните и новогодишните празници. Анализите на финансовите експерти показват, че тъкмо в този период потребителите се нуждаят от допълнителни финансови средства, за да могат да покрият по-големите разходи, които неминуемо се правят покрай Коледа и Нова година.
Много кредитни организации предлагат онлайн кредити , но ако търсите онлайн заем, който не само да реши въпроса със спешната ви нужда от пари и едновременно с това да ви предложи по-ниски разходи по кредита, можете да се възползвате от коледните и новогодишни отстъпки или безлихвените кредити до заплата на Minizaem.bg.



Защо да се възползвате от бързите кредити от тази кредитна институция?

Избирайки да потърсите заем от Мини Заем и кандидатствайки за кредит в периода от 23.11 до 31.12. 2016 ще се възползвате от 30% по-ниски разходи за изтеглените кредити.



Ако пък сте напълно сигурни, че можете да погасите кредита в кратки срокове, можете да се възползвате от предлаганите от MiniZaem.bg отстъпки за бързи кредити до заплата и да изтеглите кредит до 500 лв., който ако погасите в срок от 15 дни, няма да ви бъде начислена никаква лихва.



„Взимаш 500 лева - връщаш 500 лева” е промо пакет за тези от вас, които са нови клиенти и можете да се възползвате от отстъпките до края на 2016 година.



А ако сте редовни клиенти, можете да получите до 30 % по-ниска лихва при изтеглен бърз кредит на вноски , и до 40% по-ниска лихва за изтеглен кредит до заплата.



Възползвайки се от коледните и новогодишни отстъпки или от промоционалните отстъпки за редовни или нови клиенти вие ще можете не само да посрещнете празниците подобаващо, но ще спестите немалко разходи по погасяването на бързите кредити.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни