Свързани новини

01.02.2009 17:28

Италианец си направи винарска изба в морето

Видян 1704 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Производител на италианско газирано вино е измислил нов метод за отлежаване на питието. Той съчетал страстта си към морето и виното, като решил да поставя бутилките на морското дъно, вместо в избата. За целта Пиеро Лугано затворил виното си в специални неоксидиращи бутилки, след което ги поставил в стоманени клетки и ги пуснал на дълбочина 50-70 метра в морето край Лигурия. Според новатора, питието щяло да отлежава по-добре на дъното, защото до там не достига светлина. Вече имало заявки от цял свят за уникалното питие.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв