Производител на италианско газирано вино е измислил нов метод за отлежаване на питието. Той съчетал страстта си към морето и виното, като решил да поставя бутилките на морското дъно, вместо в избата. За целта Пиеро Лугано затворил виното си в специални неоксидиращи бутилки, след което ги поставил в стоманени клетки и ги пуснал на дълбочина 50-70 метра в морето край Лигурия. Според новатора, питието щяло да отлежава по-добре на дъното, защото до там не достига светлина. Вече имало заявки от цял свят за уникалното питие.
19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.
Толерира се използването на кирилица.
Няма коментари към тази новина !
Атракционен двуетажен автобус ще върви ...
бТВ Синема 21 април 21:00ч.
Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит