Свързани новини

21.11.2016 09:51

И РБ ще върне мандата за съставяне на правителство

Видян 1378 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ако се стигне до нас, връщането на мандата от РБ е разумно и нормално решение", заяви председателят на ДБГ Меглена Кунева в началото на заседанието на Националния съвет на движението, цитирана от БГНЕС.


Преди това и от БСП , и от ГЕРБ заявиха, че няма да се опитват да съсътавят служебен кабинет.


„Ще искаме мандат, за да може да излезем с много ясни и тези и визии при предстоящия мандат при президента Плевнелиев. Винаги пред една партия има избор -да постави на първо място държавата или да изчисли как през интереса на партията може да постигне цели, които биха могли да допринесат за нещо добро за страната, но е много важно да разберем кое е първо и кое второ в мисленото ни, много е важно да останем себе си. Надявам се, че ДБГ по никакъв начин и повод няма да се плъзне към популизма. Ще обсъдим какви са параметрите на този популизъм и как може да предложим популярни, но не популистки решения, които да запазят интересите на гражданите и да бъдат разбрани от всички. Популизмът прави грешна крачка, той казва единствено ние сме гласът на народа и никой друг. С огромни подозрения съм към всеки, който казва аз съм гласът на истината и ще слушате само мен”, каза Кунева.


Тя посочи още, че ще поиска от членовете на партията и мандат за бюджет 2017 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.