Свързани новини

21.11.2016 09:44

Веско: Цецо изживява тежко загубата на изборите

Видян 1582 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Цветан Цветанов изживява много тежко загубите на изборите”, призна в откровено интервю пред Нова тв певецът Веселин Маринов, който е близък приятел на председателя на ПГ на ГЕРБ.



„Говорим си за всичко, но не сме се виждали от 4 ноември. Само по телефона се чуваме, виждам, че е изнервен. Политиката променя. Не е същият човек, с който съм се запознал”, каза Маринов. Той добави, че именно приятелството му с Цветанов е породило отношението му към ГЕРБ. И изрази съжаление, че хората имат много къса памет и бързо са забравили как е изглеждала София преди. Най-много в Цветанов харесвал отношението му към семейството и огромната любов, която има между него и съпругата му.
"Не занимавам Цветан Цветанов с политика. Ние спортуваме, пита ме какво съм постигнал. В нашите срещи той търси един отдушник на своя живот", разказа още Веселин Маринов.



„Истината е, че Цветанов ме помоли да напиша песен за полицията. Помоли ме приятелски. Когато беше готова, отидох пред МВР, обадих му се, той излезе и му я пуснах в колата, слушахме я заедно и много я хареса”, издаде тайната на Родната полиция ни пази Веско Маринов.



На финала на интервюто певецът призна и своя стара болка:  “Чувствах се оскърбен от представителите на  БСП, че не ме каниха през годините да пея. Те даже предпочитаха Азис да пее”.
















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв