15.11.2016 15:18

Психичноболен нахлу в училище в Дружба

Видян 1412 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Психичноболен мъж нахлу в училище в квартал Дружба и заплаши да се запали. Пристигналите на място екипи на полицията са успели да го обезвредят и арестуват, съобщи БНР. За щастие, няма пострадали ученици при инцидента.



Мъжът, който е на видима възраст около 30 години, влязъл в учебното заведение и първо скочил в басейна пред погледите на десетки ученици. След това излязъл от водата и се заключил в една от съблекалните, като започнал да се залива с течности и заплашил, че ще се запали.



Веднага е подаден сигнал на тел. 112, а на мястото са изпратени екипи на полицията. Униформените са успели да обезвредят агресивния мъж и да го изведат от учебното заведение. От СДВР уточниха, че не е имало пряка заплаха за намиращите се в училището деца. Самоличността на извършителя не е установена, защото той е бил без лични документи в себе си.



19’ припомня, че преди седмици 35-годишен мъж с параноидна шизофрения се нахвърли с нож върху свой познат на улица Владайска. Ден след освобождаването му от ареста, той отново нападна човек безпричина. Едва тогава съдът разпореди да бъде вкаран за принудително лечение в психиатричната клиника на затвора в Ловеч.



През март тази година друг психично болен се барикадира в дома си в Стрелбище. 69-годишният бивш полицай бе взел за заложник неподвижната си съпруга и стреля по дъщеря си, която успя да избяга и да подаде сигнал до полицията. 






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева