Свързани новини

14.11.2016 09:31

Кадиев манипулира изборите в Младост

Видян 1776 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Писмен сигнал срещу депутата Георги Кадиев е постъпил в Общинската избирателна комисия в столичния район Младост вчера по време на гласуването. Подателят на жалбата посочва, че лидерът на Нормална държава се е опитвал да контролира изборния процес в секциите там, предаде БНР.



Припомняме, че преди дни 19’ разкри, че кандидатурата на Десислава Иванчева за кмет на втория по-големина район на София – Младост, не е независима, а е добре премислена и вероятно е финансово подкрепена от партията на Кадиев. Така се стигна до парадокса строител да се бори срещу застрояването в квартала. Иванчева е собственик на фирмата собственик на Хип 7 ЕООД, която освен с с транспортни превози се занимава и със строителство. Издигната от Инициативен комитет За зелен Младост, Иванчева, няма как да обясни откъде идват парите за кампанията й. А тя не е от евтините с участия в най-гледаните телевизии и организиране на други пиар инициативи.



Междувременно, жители на Младост алармираха за предстоящо застрояване на зелена площ. Причината е, че багер е копал в градинката зад бл. 70 в Младост 1. Новината обиколи социалната мрежа, където потребителите се обединиха около идеята за нов протест, но на място се събраха едва 12 души.Дали обаче багерът не копае АСФАЛТ заради ремонт?



Според гражданите на мястото, където копае багерът, е предвидено да бъдат издигнати 5 жилищни блока. Според действащите планове от 2009 г. там е позволено застрояване и е издадено разрешение за строеж в един от имотите.
Намеренията на собствениците обаче са спрени, тъй като кметът на столицата Йорданка Фандъкова поиска преглеждане на всички искания за урегулиране на имоти.  



От общината обясниха, че на терена няма строителна площадка, а е извършено незаконно разкопаване.



















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв