Свързани новини

13.11.2016 22:47

Нинова: БСП ще върне мандата за съставяне на ново правителство

Видян 1663 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 БСП ще върне мандата, борим се да бъдем първа политическа сила на предсрочните парламентарни избори. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на пресконференция в НДК след резултатите от втория тур на президентските избори, предаде Фокус. Тя подчерта, че БСП е последователна в позициите си. По думите й победата е мъдростта на българския народ да мисли за държавата си и да избира силен водач.


 „Българският народ извоюва категорична победа с мъдростта си. Сега настъпи моментът ние политическите лидери да му отговорим със същата мъдрост. Да му гарантираме сигурност, спокойствие“, заяви Нинова.


По думите й между политическите лидери има такъв, който се опитва да внушава нестабилност. Тя подчерта, че Бойко Борисов сам обвързва президентските избори с оставката си.


„Сам си постави това условие и е добре, че го изпълни, че поне веднъж е последователен. Призовавам лидерите на другите парламентарно представени партии и партии извън парламента да бъдем отговорни държавници и по конституционен и законов ред да продължим работата на парламента“, каза Нинова. Според нея първо е важно да се приеме бюджет за 2017 и да се седне за разумен политически и обществен диалог за промяна в изборните правила. Лидерът на БСП пожела успех на ген. Радев и Илияна Йотова и мъдрост на политическите лидери.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а