Свързани новини

13.11.2016 21:23

Борисов: Депозираме оставката си в първия работен ден на НС

Видян 2103 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Премиерът Бойко Борисов обяви, че в първия работен ден на НС правителството депозира оставката си.

"Да поздравим победителите в днешния вот - г-н Радев и г-жа Йотова. Благодаря на всички, които ни подкрепиха. Да поздравя и колегите от ДПС, които положиха огромни усилия да спечели г-н Радев - 91%. Да поздравя и колегите от ДСБ, които направиха възможно това да се случи!, каза Борисов.



 "Така, както казах преди, от резултатите от изборите става ясно, че всъщност управлявщата коалиция няма мнозинство. Не може да се направят реформи и мисля, че и бюджетът не може да се приеме. От това, което слушах вчера от г-н Каракачанов и приоритетите, които имат ПФ рязко се разминават с това, което имаме ние в бюджета. При това положение само тази част от РБ и ГЕРБ няма как да има мнозинство в парламента. В първия работен ден на парламента ще депозирам оставката на този кабинет, обясни премиерът.


 
„Ако искат могат да си направят правителство, защото някои ще кажат, че тласкаме страната към политическа криза. Точно обратното е. Вече има твърдо изразено от резултатите, които излязоха ново мнозинство – БСП, ДПС, ДСБ и други. Могат спокойно при връщането на мандата да си направят кабинет още в този парламент и да управляват 2 години. Ако им трябва кворум ще бъдем там и ще го подсигурим“, каза Борисов, предаде Фокус.



  Той се обяви за свикване на Велико Народно събрание, обеща че партията му ще подкрепи въпросите на Референдума и предложи субсидията за партиите да стане 0 лева на глас.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог