Свързани новини

01.11.2016 15:47

Само една фирма печели търговете на НСО

Видян 1990 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фирмата, която редовно печели обществени поръчки на НСО за доставка на автомобили и резервни части за тях, остана единственият фаворит за новата поръчка на бронирани автомобили за властта, предаде Оффнюз.



През септември НСО обяви, че има намерение да похарчи близо 2.5 млн. лв. от нашите пари за два бронирани автомобила от висок клас при условие, че те са фабрично нови, неупотребявани, произведени не по-рано от 2016 г. и са от една марка. Те трябва да бъдат доставени до 31 януари 2017 г.
На обявения конкурс са се явили две фирми - Балкан Стар Ритейл и Спешъл Тактикъл Съплайс. Представителят на първата фирма е поискал да се запознае с документите и заявлението на другата фирма. Седмица по-късно на заседание документите са разгледани отново. Установено е, че Спешъл Тактикъл Съплайс не е предоставила сертификат за доставка на автомобили и доказателство за това, че фирмата е част от дистрибуторската мрежа в България на производител на автомобили. Вместо това кандидатът е предоставил оторизационно писмо от Траско - Бремен, които са доставчик и производител на бронирани машини.



В искания срок от 5 дни исканите документи не са предоставени и на 27 октомври комисията обявява, че отстранява Спешъл Тактикъл Съплайс от надпреварата, като смята да покани за оферта Балкан Стар Ритейл.



Любопитното е, че фирмата, която трябва да предостави оферта на НСО, е неин редовен контрагент. През септември 2014 г. Балкан Стар Ритейл печели поръчка за доставка на нов товарен автомобил Мицубиши Фузо 9C 15 Кантер за 103 704.36 с ДДС. Година по-късно печели и поръчката за доставка на резервни части на тази кола. Освен това Балкан Стар Ритейл доставя резервни части за Jeep и Mercedes за около 440 хил. лв. с ДДС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден