Свързани новини

28.10.2016 16:17

Каракачанов и КНСБ се обявиха срещу подписването на СЕТА

Видян 2976 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Красимир Каракачанов и КНСБ се обявиха срещу подписването на СЕТА. Това стана на среща между синдиката и кандидатпрезидентската двойка на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.


Кандидатът за президент и ръководството на КНСБ се обединиха около становището, че „Всеобхватното икономическо и търговско споразумение“ ще има сериозни негативни последици за Европа и България в частност основно за малкия и среден бизнес. Въпросите, които повдига СЕТА за България, са повече от ползите, които страната може да извлече. Най-сериозните притеснения са насочени към недостатъчно ясно разписани изисквания за спазване на трудовите стандарти и права; недостатъчни гаранции за защита на правата на потребителите; големите различия в стандартите и регулаторите за някои сектори между страните от ЕС и двете страни - партньорки по споразуменията.


На срещата, която се състоя в централата на КНСБ, кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев чуха както конкретните проблеми пред различните сектори в България, така и въпросите на председателите на отделните браншови организации. Президентът на КНСБ Пламен Димитров беше категоричен, че президент с толкова ясен патриотичен профил до момента България не е имала и е важно да бъдат чути неговите позиции по отношение на защита правата на работещите, социалната нестабилност, бежанската криза и демографската катастрофа, които пряко засягат трудовия пазар на България.


Красимир Каракачанов подчерта, че президентът на Република България трябва да има законодателна инициатива, за да може ефективно да изпълнява функцията си на обединител на нацията и закрилник на интересите на всички българи. Като основен проблем в сферата на сигурността Каракачанов посочи бедността и социалната разруха, демографската катастрофа, обезлюдяването, както и „изтичането на мозъци“, както и проблемите с грамотността.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак