Свързани новини

28.10.2016 09:40

Румен Петков прогнозира предсрочни избори през 2017 г.

Видян 1469 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предсрочни парламентарни избори още през 2017 г. прогнозира заместник-председателят на АБВ Румен Петков. След тези президентски избори следващите парламентарни са неизбежни, и то още през годината, която предстои, каза той в предаването „Тази сутрин” по бТВ.


„Когато имаш кандидат за президент, срещу когото  има повдигнато обвинение за побой и рекет, когато имаш кандидат, срещу когото не знам защо не се водят действия за възможни търговски операции с лекарства и горива, когато Митьо Пищова също има място в тази надпревара, трябва да се замислим дали не почваме да копаем дъното като морал и нравствени ценности”, коментира в предаването Румен Петков.


Според него България трябва да намери реализация на проекта „Белене”, и то тук. „Докато ние се занимаваме с въпроса полезен ли е проектът и се замеряме с оценки, Унгария започна изграждането на нова ядрена централа, Румъния върви към изграждането на нова ядрена централа, а Турция - на две нови ядрени централи”, посочи той.


По думите му, ако се направи оценка в ценообразуването на изграждането на реакторите, ще се види, че в България те са най-евтини. Ние сме две обиколки пред Унгария и Турция. Ако сега изпуснем тази пазарна ниша, после ще търсим виновник, смята Румен Петков.


Не е моя работа да коментирам прокуратурата, каза той в отговор на въпроса дали обвиненията, повдигнати заради АЕЦ „Белене” са предизборни. „Ако очакваме в изборите институциите да спрат да работят, това би било твърде екзотично решение”, смята Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

дева