Свързани новини

26.10.2016 12:20

Фен №1 на СЕТА: Не съм чел споразумението с Канада, защото е много дълго

Видян 1999 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


„Не съм чел търговското споразумението с Канада, защото е много дълго! То е около 1600 страници“. Това заяви пред Канал 3 евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев.


Припомняме, че Ковачев бе един от най-ревностните защитници на СЕТА, както и храненик на Джордж Сорос според списъка на фонда на милиардера..


На въпрос засегнати ли са българските интереси и може ли страната ни да бъде осъдена по някои клаузи по договора, евродепутатът каза: „Никой не може да съди България за засегнати интереси! Четете, четете“, добави още той, явно напълно забравил, че само преди минути той сам бе съобщил в ефир, че не е чел цялото споразумение, предаде Nbox. Според евродепутата Ковачев, обаче договорът с Канада бил много добър.


Народният представител, изпратен от нас в Брюксел с 20 000 лв. месечен доход, за да защитава националните ни интереси, около 15 минути безпомощно мрънка в ефир, след като бе яростно нападнат от поканения експерт.


Според него търговското споразумение между Канада и ЕС е много съмнително и ние като народ ще платим висока цена след неговото ратифициране. Тя добави, че в договора има много компоненти, които сами по себе си вече обричат на смърт българските производители, както и подлагат под риск националното здраве.


„Един от проблемите е, че по споразумението много бегло са информирани работодателските организация и синдикатите“, добави още експертът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева