Свързани новини

25.10.2016 16:48

Радев: Един напълно объркан човек води държавата ни

Видян 1321 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Премиерът Бойко Борисов гледа на изборите като на зависимости,  затова издигна партийна кандидатура. Аз не приемам изборите, като сделки между партии и разни кръгове. Това не е демократично съществуване на държавата ни“. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в гр. Девин, където се срещна с обществеността.


Според генерала Борисов е един напълно объркан човек, а той води държавата ни. „Вижда, че изборната му кампания изобщо не върви и затова прави нелепи сравнения. Но, Борисов ще трябва и да изпълни обещанието си, което даде като мъж, че ако загуби на първи тур, ще си подаде оставката“, каза също Румен Радев.


Кандидатът за президент коментира и решението на правителството по повод споразумението с Канада. „Никой не иска децата ни да се хранят с вносно месо с ГМО, заради визи“, коментира ген. Радев. Според него България не трябва да е абсолютно зависима от чужди корпорации, което ще се случи с подписване на споразумението. „Нашата социална и икономическа политика не бива да бъде подчинена на търговски арбитражи, които ще решават нашите потребителски стандарти, условията ни на труд. Защо тогава премиерът Борисов заяви от Брюксел, че нямаме никакви претенци към споразумението за свободна търговия с Канада. И днес правителството одобри това споразумение. И защо една белгийска провинция защити нашия национален интерес, а не нашето правителство?“, попита ген. Румен Радев.


По-рано през деня кандидатът за президент се срещна с обществеността в гр. Чепеларе, където отново получи пълна подкрепа за него и кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а