25.10.2016 14:40

Война за пари в кралското семейство

Видян 2453 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кралицата е в центъра на една необикновена за кралското семейство кавга. Повод за семейните неразбирателства са пари. Иначе казано въпросът е дали дъщерите на дука на Йорк - принц Андрю, трябва да бъдат признати за пълноправни членове на семейната "фирма". Това са децата, които му се родиха от шантавата Сара Фъргюсън.



Херцогът на Йорк изисква дъщерите му да станат пълноправни членове на пълно работно време и да получават заплати от цивилната листа. Освен това според него може да им бъде поверен дори контролът на разходите на цялата фамилия. Принц Андрю смята, че е редно на принцесите Беатрис и Йожени да бъдат отредени важни обществени роли. Загриженият татко вижда двете принцеси като най-подготвени да изпълнят финансови задачи, свързани с разпределението на средствата на данъкоплатците за издръжка на монархията, както и с новите настанявания в двореца Кенсингтън. Неговият поход към овладяване на милиардите на династията обаче е бил пресечен от брат му принц Чарлз.



На 90 години кралицата е поставена в средата на фамилния спор и е принудена да се чуди как да се справи с враждуващите си синове. Конфликтът между двамата братя до толкова се е изострил, че е било необходимо правителството да се намеси, за да се изгладят нещата, пише Дейли Мейл.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак