24.10.2016 16:33

Професор се оплака от полицейско насилие

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проф. Александър Михалев твърди, че е бил бит от полицай в София след катастрофа. Два пъти е искал разпознаване на побойника, но му е отказано. На 13 октомври заместник-кметът на района Слатина  Тошко Николов спира колата си на двулентова улица в София. На проф. Михалев му се налага да навлезе в насрещното с автомобила си, за да може да го заобиколи. При маневрата той удря заместник-кмета на Слатина. В крайна сметка и двамата се сдобиват с актове от КАТ. Николов - за създаване на предпоставка за ПТП, а проф. Михалев - за неправилно отношение към пешеходец. След като спира, за да провери какво се е случило,проф. Михалев е пребит от свидетел на инцидента.


"Зад нас спря една кола, излязоха двама души, единият започва да ме удря и то много професионално. Първоначално помислих, че е мутра. Той беше въоръжен и ми показа пистолета си”, разказа проф. Михалев пред Нова телевизия.


"Синът ми го попита защо ме е бил, а той каза, че е от Първо районно. Когато отидохме след инцидента в Първо полицейско управление, докато чакахме, видях побойника  да влиза в сградата”, разказа проф. Михалев.  Два пъти той е молил да има разпознаване, но му отказали.


"Те според мен го крият”, оплака се той.  Невена Зартова от Районната прокуратура в София съобщи, че към настоящия момент няма лице, привлечено в качеството на обвиняем. След събирането на достатъчно доказателства, това щяло да се случи.


"Има насоки кой може да е извършил побоя, но към настоящия момент не са събрани достатъчно доказателства за виновността на определено лице”, уточни тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и