24.10.2016 10:42

Петима задържани за трафик на хора

Видян 1089 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Петима са задържани за трафик на хора при съвместна акция на служители на ОДМВР- Бургас и Сливен. При последвалите действия в имот, обитаван от двама от задържаните е разкрита нарколаборатория. До реализацията се стигнало след разследване на криминалисти от сектор Противодействие на криминалната престъпност  към ОДМВР-Сливен.


На 21.10 около 19.00 ч. в района на км. 313 на автомагистрала Тракия са задържани три леки автомобила : Ауди А 4 с ямболска регистрация, Фолксваген Голф 5 със сливенска регистрация и Мерцедес S 430 с хасковска регистрация. На отбивка по автомагистралата е открит товарен автомобил Волво с пловдивска регистрация, с тайник, пригоден в ремаркето, замаскиран с наредени около него трупи дървесина, в който са открити общо 20 жени и мъже, и 4 деца, самоопределили се  като граждани на Ирак и Сирия. Задържани са мъжете, ползващи леките автомобили. Иззети са множество мобилни апарати и парични суми в различни валути.


При последвалите процесуално-следствени действия на сливенските криминалисти в имот, обитаван от двама от задържаните,  в село Мечкарево е намерена, оборудвана лаборатория за производство на синтетичен наркотик. Полицейските служители са иззели прекурсори, вещества и материали, използвани в производството на високорискови наркотични вещества. Работата по случая продължава от служители на РУ-Карнобат и ОДМВР-Сливен.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец