Свързани новини

17.10.2016 14:17

Ковачките депутати: Ще подкрепим ГЕРБ

Видян 1586 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Пълна подкрепа за ГЕРБ изрази групата депутати, които са джобни на олигарха човеколюбец Ковачки и управлявани от братовчедка му Красимира. Очевидно е, че Изборният кодекс разбуни духовете и създава напрежение най-вече в управляващата коалиция. Лошото е, че това се случва в разгара на кандидат-президентската кампания и едва три седмици преди провеждането на първия тур от надпреварата. Явно  дебата за промените, които бяха приети не е бил достатъчен, най- вече за ограничаване на секциите в чужбина и сега ще трябва да бъде компенсиран с бързи действия и промяна, която да удовлетвори обществените нагласи най-вече на българските граждани в чужбина и да защити тяхното право да имат условия да упражнят нормално правото си на глас – заяви Съпредседателят на БДЦ д-р Красимира Ковачка в интервю за БНР.


   Ние от БДЦ ще подкрепим стабилността, ще подкрепим промяната да отпадне ограничението на броя на секциите в чужбина. Съпредседателят на БДЦ Стефан Кенов, който е и председател на комисията по политиките за българите в чужбина беше на среща с Асоциацията на дружествата на българите в чужбина, на която всички са били против промяната в Изборния кодекс, с която се въвежда лимит от 35 избирателни секции във всяка страна в чужбина и ние сме длъжни да се съобразим на първо място с исканията на сънародниците ни зад граница –каза още тя и обяви, че от БДЦ ще подкрепят и промяна в това, гласовете в квадратчето „Не подкрепям никого” да се зачитат при броенето на гласовете, за да отпаднат всякакви съмнения, че в противен случай то облагодетелства една или друга политическа сила.


   Д-р Ковачка заяви още, че някои от партиите не постъпват държавнически, като се опитват да трупат политически дивиденти по време на кампанията загърбвайки националните интереси и стабилността и спокойствието в страната. Ние от БДЦ няма да променим нашата политика,  в която приоритет номер едно е стабилността и спокойствието в страната и ще продължим да подкрепяме и да бъдем инициатори на решения и закони отговарящи на обществения интерес. Популизмът не е решение, напротив той е може би най-големият проблем в българската политика – категорична е Ковачка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион