17.10.2016 10:24

Хванаха пиян ромски джигит след гонка и стрелба

Видян 1330 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Невиждан по рода си екшън се е разиграл събота вечер в Казанлъшко, съобщиха от ОДМВР-Стара Загора. След гонка и стрелба полицаите са заловили пиян, криминално проявен шофьор от ромски произход, който е превозвал в автомобила си още осем души. Двама от тях са открити в багажника на автомобила.



На 15 октомври 2016 г., в 23.20 часа, автопатрул на Участък – Гурково при РУ – Казанлък, движещ се по пътя между селата Конаре и Паничерево, при разклона за Гурково бил засечен от навлизащ в кръстовището лек автомобил Опел Вектра, който не спрял на знак „Стоп”.



За да избегне удара, водачът на служебната кола навлязъл в лентата за насрещно движение, а нарушителят ускорил рязко в опит да избяга. Автопатрулът го последвал с включени светлинна и звукова сигнализация. Когато колата била догонена, шофьорът ѝ на няколко пъти се опитал да изблъска полицейския автомобил извън пътното платно.



В крайна сметка преследваното превозно средство било спряно. Веднага са предприети действия по извършване на полицейска проверка. Установено е, че колата е била управлявана от собственикът ѝ – неправоспособен ром на 34 г. от Гурково, криминално проявен и осъждан.



Заедно с него пътували още общо 8 души. Освен, че шофира без книжка, тестът с техническо средство показал, че ромът е седнал зад волана след употреба на алкохол. Срещу него е образувано бързо производство.



В хода на проверката той се оплакал, че усеща болка в левия крак, под колянната става. След като е установена огнестрелна рана, ромът бил откаран от екип на ФСМП - Гурково в старозагорската болница, където е настанен за лечение в травматологично отделение, без опасност за живота.
Извършен е оглед на местопроизшествието. В Окръжна следствена служба към Окръжна прокуратура - Стара Загора е образувано следствено дело.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв