01/03

Свързани новини

14.10.2016 14:10

Скандал с дипломата на Цецка

Видян 9294 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 4.8000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Завършилите Право в Софийския универистет Св. Климент Охридски Богомил Бонев и Иван Такев – бивш вътрешен министър и известен тв водещ – родени през 1957 г. изразиха сериозни съмнения относно дипломата на Цецка Цачева, родена през 1958 година. Те показаха своите тапии, които са с напечатан, а не като нейната – с ръкописен номер, по детски удебелен цифром. Така категорично отпадна оправданието, че „едно време” не се слагали печатни, ами ръкописни номера. А подозренията към Цачева ескалираха стремглаво.


Проблем нямаше да има, ако не беше неразумната по идея акция на пресцентъра на ГЕРБ. Без да се налага, оттам разпространиха в медиите дипломата на Цецка Цачева. Вероятно, за  да се уверим, че тя е завършила висше образование, в което досега никой не се бе съмнявал, но с която не се доказа дали е била приета по т.нар. програма РабФак, по която млади партийци и ударници като тогавашната стругарка от села Драгана, са приемани без изпити и са пускани без много зор и с по-високи от оценките на редовно учещите право. В кашата се изясни също, че юристката със златен медал всъщност е завършила с 4,66, което при соца се е водел скандално нисък успех за правник, а и всъщност е започнала да учи за библиотекарка, а после – сигурно като един от най-младите членове на БКП в страната, е преместена в по-престижната специалност.


За да бъде ужасът пълен за кандидат-президента от ГЕРБ и все още председател на Народното събрание на Република България, каквито са били национални герои като Стефан Стамболов и Захарий Стоянов, в мрежата плъзна и диплома на Цеца Цачева – по същество идентична с тази на Цецка Цачева.


От всичко се разбра със сигурност поне 1 нещо, че по фамилия Цецка или Цеца – сега не сме сигурни дори как точно се казва жената, трябва да се пише Иванова и не е много ясно защо използва бащиното си име, вместо семейното.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден