Свързани новини

29.01.2009 12:32

За разпространение на хероин - 1,6 г. затвор

Видян 1740 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пловдивският окръжен съд осъди за разпространение на хероин на 1,6 година затвор Траян Борисов на 28 г., съобщиха от Съда, цититарани от БГНЕС.
Той беше признат за виновен в това, че на 23.09.2008 г. в гр. Пловдив е държал с цел разпространение 79 бр. пакетчета с хероин на стойност 87 лв.


На 23.09.2008 г. в гр. Пловдив двама полицейски служители, патрулиращи в кв. „ Изгрев ” забелязали лице със съмнително поведение и тръгнали след него. Младежът влязъл в къща, откъдето поискал да си закупи хероин. В този момент полицейските служители влезли след него и видели как намиращия се също вътре Борисов се опитал да побягне и да изхвърли чорап с 79 бр. пакетчета хероин в него. Подсъдимият бил заловен и по – късно признал, че хероина е негов и е бил предназначен за разпространение. Наказанието ще се изтърпява при първоначален общ режим. Подсъдимият се призна за виновен и между него и Окръжна прокуратура се сключи споразумение, одобрено от съда. Споразумението влиза в сила незабавно и не подлежи на обжалване.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв