Свързани новини

10.10.2016 14:10

The Times: В дебатите между Клинтън и Тръмп победи Путин

Видян 1098 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Руският лидер Владимир Путин играе по-голяма роля на президентските избори в САЩ, отколкото може да си представите, а в риториката си Хилари Клинтън и Доналд Тръп използват образа му за нападки срещу сегашната администрация на Белия дом, пише The Times в статия, цитирана от "Взгляд".

Между Клинтън и Тръмп има една точка на съприкосновение и тя е, че и двамата "имат невисоко мнение за начина, по който сегашния президент на САЩ Барак Обама се справя с Владимир Путин", се посочва в статията.

Според британското издание риториката на Клинтън граничи с откровена критика към текущата политика на Белия дом. Тя призова властите на САЩ "да обяснят пределно ясно на Путин, че пребиваването му и по-нататъшното създаване на хаос в Сирия е недопустимо". Тази войнственост на Клинтън е в противоречие с нейната работа като държавен секретар на САЩ, отбелязва авторът на статията.

Тръмп пък натрупа политически капитал заради изявленията си, че руският президент не уважавам Обама, и че Америка се нуждае от собствен лидер със силна воля. Тези комплименти разтревожиха Вашингтон, допълва авторът.

Като се има предвид, че и двамата кандидати се оказаха компрометирани, победител от тези дебати излезе Владимир Путин, заключава The Times.

По-рано говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че предизборната кампания в САЩ, където и двамата кандидати постоянно споменават Русия и Путин, прилича на "танго за трима".


Източник: КРОСС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец