01/02
10.10.2016 11:49

Над 3000 подписа в подкрепа на Радев в Хасково

Видян 1557 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Хасковската гражданска инициатива Земляци е събрала над 3000 подписа в подкрепа на  ген. Румен Радев за президент. „Тази подкрепа ми дава огромна сила и признание. Означава много, защото ме подкрепят хора, които ме познават и са от родния ми край“, заяви Радев по време на посещението си в Хасково.


Той подчерта, че не само в родния му край, но и в цялата страна хората се надяват на промяна на предстоящите избори към по-добро.


Кандидат-президентът заяви, че основното в тази кампания трябва да са българските граждани. По думите му макар и да има опити да се внушава, че предстоящите избори са маловажни, хората знаят, че това не е така и от тях зависи много. „Трябва да се гласува, това е моят призив към всички“, каза още той.


Събралите се, за да посрещнат кандидата за президент в центъра на Хасково, бивши учители и съученици на ген. Радев от математическата гимназия, заявиха своята безрезервана подкрепа: „Когато стане наш президент, винаги в най-трудните моменти, той може да разчита на нас и да се връща към корените си“. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева