Свързани новини

07.10.2016 14:50

Меркел: Русия да сложи край на ужасяващата ситуация в Сирия

Видян 1267 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Германският канцлер Ангела Меркел в петък призова Русия да сложи край на това, което тя нарича „ужасяващо“ насилие в Алепо, тъй като Москва има значително влияние върху сирийското правителство, предава Фокус.

Меркел подчерта, че няма никакво основание по международното право да се бомбардират болници и Москва трябва да помогне за прекратяването на ескалацията на напрежението в близкоизточната държава.

Вчера международна комисия, на база експертизи на независими спецове, доказа инсценировка при взривяването на хуманитарния конвой на ООН. Мнозина бяха изненадани от липсата на поражения по пътя на „кервана” за Алепо и се питаха как е възможно това, ако авиация е ударила камионите. Сега вече е доказано, че взривовете са били заложени отвътре от терористичната групировка Ан Нусра, а целта е била да се набеди Русия.


Москва излезе и от втори ядрен договор със САЩ, тъй като те никога не са спазили постигнатите споразумения и Москва не вижда причина по-нататък да приедприема стъпки на добра воля от едностранен характер.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и