05.10.2016 12:16

Тим Кейн срещу Майк Пенс в първия дебат на кандидатите за вицепрезидент на САЩ

Видян 1112 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Съединените щати се проведе единствения преди изборите вицепрезидентски дебат. Словесната битка между партньора на Хилари Клинтън - Тим Кейн и на Доналд Трмъп - Майк Пенс беше белязана с множество нападки и удари. Дискусията започна със спор за Русия, Тръмп беше определен като глупак или маниак, а Клинтън като слаба и некадърна.


34 дни преди президентските избори в Съединените щати сенаторът от Вирджиния и кандидат за вицепрезидент на Демократите Тим Кейн се изправи лице в лице с губернатора на щата Индиана - републиканецът Майк Пенс. Сблъсъкът започна с външна политика и с позицията за Русия и конфликтът в Сирия. Републиканецът Пенс се обяви директно за военни удари срещу Асад.


"Трябва да кажа, че провокациите на Русия трябва да бъдат посрещнати с американска сила. Ако Русия продължи да участва във варварските атаки срещу цивилни в Алепо, Съединените щати трябва да са готови да използват военна сила срещу цели на режима на Асад, за да сложат край на хуманитарната криза." - каза Майк Пенс - кандидат за вицепрезидент на Републиканската партия.


Републиканецът обвини Хилари Клинтън за кризата в Сирия и влошените взаимоотношения с Русия, а опонентът му отговори с контраобвинение към Тръмп в сервилност спрямо Владимир Путин.


"Доналд Тръмп отново и отново хвали Владимир Путин. Ясно е, че има бизнес с руски олигарси, които са тясно свързани с Путин. Губернатор Пенс направаи странно изявление, когато каза, че безспорно Владимир Путин е по-добър лидер от президента Барак Обама. Владимир Путин съсипа руската икономика, преследва журналисти и LGBT общността. Ако не знаете разликата между диктатура и лидерство, върнете се в пети клас." - заяви Тим Кейн - кандидат за вицепрезидент на Демократическата партия:.


Сблъсъкът между двамата продължи по редица теми като абортите, расизма и въпросът дали Доналд Трмъп е избягвал плащане на данъци. Задачата на републиканския кандидат за вицепрезидент беше по-трудна след неуспеха на неговия партньор - Трмъп на първия президентски сблъсък. Но в края на краищата Майк Пенс успя да спечели битката. Дуетът Тръмп- Пенс все още е губещата страна. Остава въпросът дали това ще се промени с втория президентски дебат на 9 октомври.


Източник: КРОСС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне