Свързани новини

29.09.2016 13:59

Синът на Ламбо взема кампанията на БСП?

Видян 2511 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Доведеният син на Стефан Данаилов – Росен Цанков, взема многото пари от кампанията на БСП, ако се вярва на източници от Позитано. Това е отявлен конфликт на интереси, тъй като Ламбо е заместник-председател на партията. С този факт се обясняват и някои нескопосани ходове като нелепото пускане на инфо за Мая Манолова и последвало интервю в същия дух в стил Женски пазар от самия Данаилов, бързо опровергано с факти от омбудсмана.



И двете бяха завъртени в медии на близки приятели на някогашния партиен секретар на Народния театър, като интервюто бе пуснато първо от червения пресцентър, преди да бъде публикувано в интернет.



В резултат от „успешния” пиар, Стефан бе определен като „брошка” от Светлин Русев и като „китка зад ухото на селска мома” от Анжел Вагенщайн, които по времето, докато Ламбо колеше и бесеше по линия на БКП, бяха дисиденти срещу режима на Живков. По-големи комплименти един почти 74-годишен мъж и бивш министър на културата, известен с „правописа” си трудно би могъл да си изпроси.



Забавно е, че през уикенда бившият народен артист, сякаш за да оправдае предварително конфликта на интереси, заяви като червен светец: „Не съм в партията да съм партиец. Тревожи ме, че голяма част от енергията отива за лични цели, а не за партията”. Точно той да го каже?!



Напомняме, че когато Данаилов беше член на НСРТ (сега СЕМ) от квотата на БСП, синът му и неговите съдружници взеха първото си предаване в БНТ – шоуто на Ути. Това също беше отявлен конфликт на интереси, тъй като и.д. бащата надзирава държавната телевизия, а синът взема големи пари от нея като частник.



После „готвачите”, както ги кръсти гилдията заради старта им, развиха империята СИА с нови и нови програми и сериали, докато тя не се сцепи от Нико Тупарев – бащата на Биг Брадър. По ирония на съдбата, явно е настъпил някакъв вид помирение, след като първопроходецът Ути в момента е в Биг Брадър...
Вероятно примирието е наложително. Доведеният син на Ламбо и съдружниците му станаха обект на разследване на НАП и на поредица от публикации и оплаквания от звезди заради бизнес проблеми. Дали големите пари за президентската кампания на БСП ще ги решат?






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е