Свързани новини

27.09.2016 17:19

Спирките в София с нова визия

Видян 1471 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всяка втора спирка в София ще има навес с пейка. Фирмата, която ще ги стопанисва, ще трябва да отстранява дефектите в срок и да ги почиства от залепени реклами и бележки, предвижда част от доклада на кмета на столицата Йорданка Фандъкова за концесия на спирките в София.


Частниците ще могат да стопанисват спирките 15 години, с възможност за удължаване с още 5. Бъдещите концесионери ще трябва да ги подменят по типов проект и да се грижат за тях. Те ще печелят и от отдаването на рекламни площи под наем и от търговски обекти на мястото. Заложено е концесионерите да инвестират около 20 млн. лв. в 2654 спирки, които ще бъдат разделени в четири пула с по около 600 броя. Във всеки ще има обекти както в центъра, така и в крайните квартали на София, съобщава Медиапул.


Освен новата визия на спирките, общо в четирите пакета се предвижда да има 214 павилиона за вестници, цигари и дребни пакетирани стоки, разпределени приблизително поравно между четирите пула, и близо 1100 рекламни касети.


В процедурата могат да участват компании с опит в търговията с бързооборотни стоки, рекламния бизнес и строежа на спирки. Те трябва да имат опит в изграждането на преместваеми обекти, рекламни съоръжения или търговски обекти. Всеки кандидат може да участва най-много за два пула. С най-голяма тежест в оценяването е срокът на подмяната на спирките, който не може да бъде по-дълъг от 3 години. Инвестиционното предложение носи 35 точки, а концесионното плащане на общината има най-ниска тежест от 20 точки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и