Свързани новини

12.09.2016 16:39

Хилари губи изборите заради Съдова деменция

Видян 3875 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ден, след като британският Дейли експрес публикува ужасяваща информация, че Хилари Клинтън вероятно страда от Съдова деменция, кандидат-президента на САЩ припадна по време на траурна церемония в памет на жертвите от взривовете на 11 септември. Тъй като това стана публично и при това на два пъти – веднъж на трибуната и веднъж по пътя на бившата първа дама на Америка към нейния автомобил, по който тя бе подкрепяна от екипа си, се наложи да пусне специално комюнике. Говорителят й Ник Мерил определи причината като „висока температура”, която накарала отбора на Хилари да я закара в дома на дъщеря й Челси в Ню Йорк. Там тя се почувствала по-добре.



Слуховете за недоброто здравословно състояние на г-жа Клинтън, а това е доста важно, след като каращата 70 години руса амбиция иска да оглави най-мощната държава в света циркулират от месеци. Възможно е те да са в основата на спадащия рейтинг на адвокатката. В събота лондонският Експрес ги тиражира в конкретика. Според цитиран от вестника американски професор: „Хилари Клинтън води кампания за президент, знаейки, че ще умре. За болните като нея от Съдова деменция, което вече й личи по начина на говорене и забавените движения, по забравянето и отслабването, прогнозата е продължителност на живота от 3 до 5 години. При нея проблемът датира от декември 2012 г., когато е атакувана от стомашен вирус. Тя е била обезводнена, от което е получила припадък като този на 11 септември, при който е ударила главата си. Седмица по-късно е дошла и страшната диагноза, вследствие на сериозния отток на главата. Той пък е блокирал вените, които пренасят кръвта от мозъка. Тя е постъпила в болница за известен период. Сигурно помните, че после сложи очила. Най-лошото на тази болест е, че тя директно се отразява на мозъка, а оттам на контролираните от него движения, което вече виждаме при Хилари. Тя не би могла в съвсем скоро време да носи отговорността на президент, камо ли да взема решения  за света”, завършва Дейли Експрес.



Напомняме, че вероятно не е без значение, че веднага след инцидента през декември 2012 г., през януари 2013 г. Хилари не влезе в новия кабинет на Обама и не изкара втори мандат като държавен секретар. Така че, както бе писал Ботев, „ако не е истина, не е и лъжа”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!