07.09.2016 12:50

Оркестър без име свири, майка плаче

Видян 2971 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Телевизионерите сигурно са полудели сигурно сте си казали вие, когато сте видели как Даниел Петканов, т.нар. Луд репортер на Милен Цветков от Нова, направи публично достояние изневерите на приятелката си. Повечето на негово място биха отминали това с мълчание или поне биха го запазили за себе си като инфо, но той – верен на образа си на 100% натурален, го сподели с нацията. Което всъщност е добър пиар ход – и да не го е знаел някой до момента, го е научил, а Часът на Милен се завръща след ваканцията. Пък и случаят се вписа в силната поредица, зашеметила България само за няколко дни – от боя, който Стоичков хвърли на шофьор и фотограф на манастирски паркинг, през Симитли и до самолетното натискане на момичето на Дани.


Какво обаче да кажем за факта, че БНТ и бТВ даваха в един и същи ден Оркестър без име. Филмът е прекрасен, едва ли има някой, който да не го е гледал около 100 пъти. Обаче се намират и други български филми, които ни съединяват национално. Няма да ги изреждаме сега. Десетки са. Въпросът е дали директорите на двете телевизии не са си уволнили още програмистите. Защото програмите на каналите се знаят със седмици предварително и имаше начин, като ще ни дават филма, поне да се разминат в дните. Иначе се получи за обяд Оркестър, за вечеря пак Оркестър. Положението бе направо в стил: Грамофон свири, майка плаче. В ролята на грамофона – Оркестъра.


И като дават филма дни след кръгла годишнина на Станко Стратиев, който все пак гениално е измислил всичко, да бяха го споменали поне. Защото този човек беше последният български класик. Но къде ти....


 


Автор: СЛАВА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на