Свързани новини

31.08.2016 11:50

Служител на реда във Франция прободен с нож във врата

Видян 1146 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С викове “Писна ми от Франция, писна ми от тази страна” психически нестабилен нападател прободе с нож в гърлото полицейска служителка в Тулуза, съобщи “Дейли мейл”.


Според информацията, вчера следобед, мъжът е влязъл в полицейското управление под предлог, че иска да подаде оплакване. Вместо това обаче 31-годишният мъж е нападнал полицейска служителка, като първо се е опитал да вземе пистолета й, след което е извадил нож и го е забил във врата й.


Говорителят на полицията Дейвид Делатра заяви, че нараняваният на служителката на реда са малки и добави, че нападателят е бил обезвреден и арестуван, но не може да съобщи неговата идентичност.


Според служител на вътрешното министерство, пожелал анонимност, е прекалено рано да се каже дали атаката е от терористичен характер, пише още “Дейли мейл”.


Нападателят е известен с това, че има психически проблеми и отдавна “има зъб” на полицията. Не еднократно той е получавал предупреждения, но никога не е бил арестуван за това, че е изписвал слогъни по стените на полицейския участък, отнасящи се до самозвания член на “Ал Кайда” Мохамед Мера.


През 2012-то Мера уби седем души в еврейско училище, включително три деца, най-малкото от които беше на 3 години, припомня “Дейли мейл”.


Силите на реда във Франция са мишена на “Ислямска държава”, която осъществи няколко терористични нападения в страната от януари миналата година.


През юни, французин, който се кълнеше във вярност към ИД уби полицейски служител, като го прободе смъртоносно пред дома му и уби неговия партньор, също служител на реда.


 Източник: Гласове



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на