Свързани новини

30.08.2016 13:40

Цачева: Няма опасност да бъда кандидат за друг пост

Видян 1156 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на парламента Цецка Цачева отрече тя да е кандидатът на ГЕРБ за президентския пост.


“Имам амбиции, имам намерения и цели, които гоня като председател на Народното събрание. Не се притеснявайте, ще продължа да ги спазвам. Няма опасност да бъда кандидат за друг пост”, заяви Цецка Цачева в интервю за БНР.


 


Цачева увери, че ГЕРБ има достатъчно силни кандидатури и припомни, че кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще бъде оповестена в началото на октомври.


На въпрос защо партията бави оповестяването на своите номинации, председателят на Народното събрание отговори: “Не мисля, че има забавяне. Ние се движим изцяло в сроковете, които са предвидени по Изборния кодекс” и допълни: “Дотогава ще има още малко време за представителите на медиите, на политолози, социолози да занимават обществото с евентуалните двойки”.


Междувременно стана ясно, че ГЕРБ ще обяви кандидатите си за президент и вицепрезидент на България на 2 октомври - това реши Изпълнителната комисия на партията.


Решението е по предложение на Националния предизборен щаб, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.


Вчера зам.-предсдателят на партията Цветан Цветанов заяви, кандидатът за президент на партията е с управленски опит и е добре познат в европейските столици. Цветанов допълни, че  са заложили на медиатор, който да е способен да се справи с усложнената международна обстановка.


 Кметът Йорданка Фандъкова потвърди пред журналисти, че до този момент не са водени такива разговори с нея, освен това има достатъчно работа като кмет на столицата.


"Аз благодаря на всички, които сега ме номинират всеки ден, аз също имам свои номинации, те не са по-малко качествени, вероятно го правят, защото оценяват работата ми, но за да си свърша работата наистина имам нужда от спокойствие и от това да проконтролираме финала на всички тези обекти за тази година. Нямам врeме за евентуалности. Нека да работим стъпка по стъпка", каза Фандъкова, съобщи БНР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог