16.08.2016 12:08

Над 100 "бежанци" на ден ловят само в София

Видян 1973 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въпреки обясненията на правителството колко много ни помага Турция и как спира бежанците, поради което  си  газим законите в нейна полза, повече от 320 нелегални имигранти са заловени в София при полицейските акции САМО през последните три дни, съобщиха от МВР във вторник. Всички са били без документи за самоличност. Първо, София е на 300 км от границата с Турция, второ, нали бяхме построили цена, чийто километър е по-скъп от на магистрала, трето, граничната полиция беше за пример, както и цялата работа на МВР, оглавявано от супер експерта Румяна Бъчварова. Трудно е да се даде разумно обяснение, ако изброените факти са верни, а от месеци непрекъснато ни ги обясняват, как така се получава засиленият трафик. И какво би станало, ако дипломатическата война за визите между ЕС и Турция доведе до заливане на България не със стотици, а с хиляди или десетки хиляди "бежанци"? Това пита 19 минути!

Шефът на столичната полиция Младен Маринов обясни, че в София само през последните 24 часа са задържани общо 153-ма нелегални мигранти. Те са арестувани в района на Лъвов мост, както и в кварталите "Орландовци", "Модерно предградие" и "Факултета".

Маринов обясни, че заради увеличения мигрантски натиск полицията в столицата провежда всекидневни операции в рисковите части на града.


 


В същото време от Гранична полиция съобщиха, че през последното денонощие са спрели 111 нелегални мигранти, които са искали да влязат на българска територия.

В понеделник близо до Свиленград са заловени 11 сирийци, а заедно с тях са арестувани и трима българи, които са заподозрени като 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион