Свързани новини

10.08.2016 14:08

Дончева: Ген.Радев е кандидат на бизнескръг

Видян 2109 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ген. Румен Радев е номинация за президент на БСП от един бизнес кръг, свързан с оръжейното лоби, който трябва да уреди сметките на социалистическата партия”, заяви в ефира на „Здравей, България” лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева. Тя добави, че допреди няколко седмици едва ли повече от 4-5 членове на БСП са знаели кой е шефът на ВВС.


Според нея левицата е разтърсена от „тежки вътрешни скандали и противоречия”, зародили се между отделните лобита, защитаващи различни кандидатури.


„Всичко е една голяма клоунада”, каза още Дончева.


Тя смята още, че предстоящият президентски вот през ноември е „отдавна продаден на ГЕРБ мач”.


„БСП се дефинира като лява партия, но всъщност е партия на милионери и пенсионери. Ръководството на левицата нищо ново не е научило и нищо старо не е забравило”, коментира още лидерът на ‘Движение 21”.


Заощо БСП отлага пленума си -попита самата Дончева и отговори: “ Защото е станал скандал на Бюрото. Защото цяла седмица преди това има скандали между две от лобитата, които налагат различни кандидати“.


Според нея е твърде вероятно в крайна сметка Бойко Борисов да се окаже кандидатът за държавен глава на ГЕРБ. Самата Дончева обаче отказва да разкрие дали ще се впусне в битката за поста на „Дондуков” 2.


След края на нейното участие в „Здравей, България“ право на отговор поиска депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова. Тя заяви, че е недопустимо Дончева да гради своя собствен и този на партията си имидж като срива имиджа на управляващата политическа сила.


„Дончева спекулира с послания от времето на Лилов и Луканов, когато всички назначения бяха комустически“, коментира още Соколова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

рак