Свързани новини

09.08.2016 11:40

Видни републиканци се обявиха срещу Тръмп, бил безрасъден

Видян 1697 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В отворено писмо видни републиканци призоваха да не се гласува за Доналд Тръмп, съобщи БНР.

Писмото е подписано от петдесет изтъкнати експерти по сигурността от Републиканската партия, сред които бивш директор на ЦРУ. Те описват кандидата на партията за президент на САЩ Доналд Тръмп като некомпетентен да ръководи страната и заявяват, че той би бил най-безразсъдният президент в американската история.

Никой от нас няма да гласува за Доналд Тръмп, се посочва в изявлението.

Липсват му характер, качества и опит, за да бъде президент. Тръмп отслабва моралния авторитет на Съединените щати като лидер на свободния свят, се казва още в писмото.

Доналд Тръмп отговори, че подписалите писмото са именно хората, които американският народ трябва да попита защо в света настъпи такава бъркотия. Хубаво е, че излизат на светло, за да отговорят защо светът се превърна в толкова опасно място.

Това е вашингтонският елит, който се страхува да не изпусне властта, но е време да отговаря за действията си, казва Тръмп.


Припомняме, че Тръмп заяви, че ако бъде избран за президент на САЩ е готов да проучи въпроса за възможно признаване на Крим като част от Русия и за сваляне на санкциите срещу Москва.



Също така, Тръмп с ирония предположи, че ако зад хакерската атака над Демократическата партия в САЩ действително седи Русия, то е възможно Москва да намери и писмата от личния имейл на Хилари Клинтън, които тя не представи пред следствието по делото за боравене с класифицирана информация, заявявайки, че ги е изтрила.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.