02.08.2016 14:10

Жестоко пребиха известния актьор Бате Николай

Видян 1182 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Два счупени пръста, навехнати ребра и множество тежки наранявани. Това показват изследванията, направени в “Пирогов”, на известния актьор Николай Николаев, който беше жестоко пребит, при опит да бъде ограбен, пише в. “24 часа”.


Нападението върху водещия на известното телевизионно предаване "Захарно петле” Бате Николай е станало вечерта на 22-ри юли, на гарата във Вакарел, докато е очаквал своя син да пристигне с влака от София.


Нападателят е нахлул през отворения прозорец на колата и е нанесъл удар на нищо неподозиращия Николаев с думите: "Давай всичко!”, след което го е измъкнал от колата и е продължил да му нанася удари, в резултат на което актьорът е паднал на земята и е губил за кратко съзнание. 76 годишният актьор разказва, че нападателят го е повлякъл към перона на гарата, като не спирал да му нанся тежки удари. Опитите на Николаев да обясни на рецидивиста, че е болен и опериран от рак остават неуспешни: "След всеки опит да се изправя той ме сваляше с ритници или юмруци”, разказва той.


Спасяват го виковете на две жени, работещи на гарата, благодарение на които охраната се е намесила и е отървала актьора от ударите на нападателя. Малко по-късно на мястото са пристигнали кметът на Вакарел и полиция. Побойникът се оказал рецидивист, който не за първи път напада невинни в района на гарата с цел грабеж. Пред разследващите той е заявил, че е бил пиян и не помни нищо.


Изследванията в "Пирогов" показали, че Николаев има два счупени пръста, навехнати ребра и други тежки наранявания. Той е отправил оплакване в прокуратурата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп