Свързани новини

01.08.2016 16:08

Яценюк разкритикува изказването на Тръмп за Крим

Видян 1021 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Изказването на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп отправя предизвикателство към ценностите на свободния свят, цивилизования ред и международното право, счита бившият украински премиер Арсений Яценюк, предаде КРОСС.


По-рано американският милиардер отново заяви, че в случай, че бъде избран за президент, ще разгледа въпроса а признаването на Крим за руска територия. Той каза още, че жителите на полуострова искат да бъдат с Русия, а не с Украйна.


„Изказването на Доналд Тръмп за Крим и Путин излезе извън всякакви рамки на вътрешната политическа кампания. Официален кандидат за президент на САЩ отправя предизвикателство към ценностите на свободния свят, цивилизования порядък и международното право. Това трудно би могло да се нарече незнание. Това е погазване на нравствените и цивилизационни принципи“, написа Яценюк на страницата си във „Фейсбук“.


Бившият украински премиер счита, че Тръмп трябва да се обърне с молба за съвет към представителите на Републиканската партия, които добре разбират що е свобода, международно право и свободен свят. „Убеден съм, че много от тях се разграничават от думите на Тръмп и осъзнават тяхната опасност“, пише още Яценюк.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог