Свързани новини

01.08.2016 15:08

Корнелия ще гони Янаки

Видян 5585 пъти | Коментари 0
Гласували 8 рейтинг: 4.1250
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Превратът в БСП продължава като следващата мишена е най-честният човек в нея Янаки Стоилов. Лагерът на Корнелия Нинова, устремен към чистка и разцепване на партията е тръгнал да го сваля от всички постове, разказват от Позитано. В същото време, заради нормалната обществена реакция срещу малоумните кандидатури на АБВ, които БСП да издигне за свои на президентските избори, съветският възпитаник Румен Овчаров, който се демаскира като покровител на бившата костовистка и сегашен лидер на червените, се усъмни публично доколко бил приет в Европа Сергей Станишев и че търсел Бузлуджа по тази причина. Само напомняме, че преди дни Нинова бе поканена точно от Станишев на конференция в Елисейски дворец - президентската резиденция на Франция, където заедно с Франсоа Оланд бяха домакини на сбор на държавните и правителствените ръководители от ПЕС в Европа, а те са най-висок брой от всички партии. При управлението на Станишев на евросоциалистите премиери и президенти нараснаха 4 пъти и сега са повече от тези на либералите, ЕНП и консерваторите!


   Напомняме също, че Румен Овчаров бе министър на Жан Виденов и на Сергей Станишев. Принуден беше да подаде оставка заради корупционния скандал в Топлофикация, където бе замесена близка до него групировка Фронтиер. Тогава като заместник-министър бе освободена и Нинова, която се бе опитала да замаже следите чрез връзките си в следствието, където е работила навремето. Напомняме още, че именно тя стоеше зад скандалната приватизация на Пловдивския панаир, независимо, че беше в забранителния списък на държавата, от което се възползва другият й покровител Георги Гергов. Три дни преди Нинова да издигне кандидатурите на АБВ от името на БСП за президентския вот, договорени задкулисно, пловдивският свиневъд получи като дар от правителството и останалите 49% от Панаира. Това е отплата за инвестицията му в гласове на партийния конгрес, които обърнаха втория тур в полза на момичето от врачанско село. То готви тепърва разправа и с дотогавашния председател Михаил Миков. Той пък взе да другарува с Жан Виденов, за да подчертае ясната разлика между почтените и корумпетата в червените редици.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден