Свързани новини

01.08.2016 13:03

Министър си прави нов пресцентър за 300 000 лв.

Видян 1273 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Мащабен ремонт на собствената си сграда стартира Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Ръководеното от министър Лиляна Павлова ведомство обяви обществена поръчка за ремонт и обзавеждане на пресцентър и център за административно обслужване на партерния етаж на ул. "Св.Св. Кирил и Методий" в София. Общата стойност на ремонта и обзавеждането е малко над 300 000 лв., с ДДС, предаде БГНЕС.


   В документацията на обществената поръчка е посочено, че е "установена нуждата" от нова зала "Пресцентър" и допълнителни заседателни зали - всичките с достатъчна площ и места за сядане, които при обединение да осигуряват просторно помещение, удовлетворяващо настоящите нужди на министерството.

Другата "належаща необходимост" е изграждането на съвременен "Център за административно обслужване", включващ деловодство и куриери в обособена част и непосредствена близост, с оглед на тяхната взаимообвързаност, посочват от МРРБ. Разрешение за ремонта е издаден от Главния архитект на София в края на месец март тази година. Строително-монтажните работи ще излязат около 195 000 лв., без ДДС, изчисляват от регионалното ведомство.

Още 74 000 лв., без ДДС, МРРБ планират да дадат за закупуване на обзавеждането.

От техническата спецификация става ясно още, че след приключването на ремонта, министър Павлова ще се сдобие с нов луксозен пресцентър, а гражданите ще бъдат обслужвани в луксозно деловодство. Сградата на министерството на регионалното развитие и благоустройството отвън и отвътре.















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог