Свързани новини

21.07.2016 16:57

Тед Круз бе освиркан, след като не подкрепи Доналд Тръмп

Видян 1947 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Губернаторът на Индиана Майк Пенс прие номинацията на Републиканската партия за кандидат за вицепрезидент на САЩ. На третия ден от конгреса на партията, на който ще бъде излъчена кандидатурата на Доналд Тръмп за президент, републиканците отново показаха разногласия помежду си. Сенаторът от Тексас Тед Круз бе освиркан, защото пропусна да изрази подкрепата си за Тръмп, предаде БНР.


Публиката в "Куикен Лоунс Арина" прие позитивно началото на речта на Круз. Той се придържаше към подкрепяните от мнозинството републиканци тълкувания на скорошните трагедии с престрелки срещу полицаи и в същото време говори за защита на Конституцията. В края на изказването си обаче Тед Круз пропусна да благослови Доналд Тръмп и това доведе до негативна реакция от присъстващите, свидетелства кореспондентът на БНР Младен Петков.


Междувременно в програмата за пореден път бе включен член на семейството на Тръмп – синът му Ерик Тръмп. За Българското национално радио Кайл Кондик от Центъра за политика към Университета на Вирджиния коментира, че участието на много от близките на Тръмп може да е компенсация за отсъствието на емблематични имена от Републиканската партия:


Ако републиканците бяха единни около кандидатурата на Тръмп, списъкът с участници нямаше да изглежда по този начин, но всъщност това може да е и неочаквана благословия, защото до момента речите им, въпреки противоречията, са сравнително ефективни.


Кондик се спря и на скандала, свързан с обвиненията за плагиатство срещу Мелания Тръмп, заради приликите на речта ѝ с подобна на Мишел Обама:


В лагера на Тръмп се справят ужасно по отношение на целия цикъл от скандали. Можеш да направиш така, че скандалът да е в медиите само един ден, вместо пет. Но въпреки това подобни грешки не са навредили на Тръмп.


От кампанията му никога не признават за грешките си или много рядко признават, че са сгрешили. Относно речта това е класическа грешка за операциите на една кампания, но поглеждате към рейтинга и си казвате, че въпреки това той се справя добре. Но само защото не му вреди, не означава, че това е нещо, което трябва да се случва.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей