Свързани новини

14.07.2016 11:11

Симеонов: С ВМРО ще имаме общ кандидат да президент

Видян 1002 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В студиото на "Денят започва" лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери Симеонов заяви, че са се споразумели с ВМРО, че ще имат общ кандидат да президент. По думите на Симеонов, има принципно решение за кандидат-президентска двойка и работят по този въпрос.


"От самото начало преди изборите ние сме декларирали, че сме готови в името на приемането на добри и полезни за България решения да преговаряме с абсолютно всяка партия, освен с ДПС и ДОСТ. Ние сме готови да преговаряме с абсолютно всички български партии и това сме го казали още преди година и половина преди изборите. Ние се стремим да обединим колкото се може повече политически партии от парламентарно представените сили, така че да постигнем определени и полезни решения и мисля, че успяваме да го докажем, че търсенето на диалог е правилния подход за водене на политика", каза Валери Симеонов.


"Казали сме и на ГЕРБ, и на реформаторите и в определени моменти гласуваме и с БСП, когато смятаме, че техните предложения са по-полезни и по-добри, но като цяло имаме сериозното основание и последователно поведение да подкрепяме едно управление, което е коренно различно от тоталитарния начин на управление на предишното правителство на ГЕРБ. И аз мисля, че всички го виждат това нещо", допълни още Симеонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв