Свързани новини

08.07.2016 13:29

Ето хотела на Рашидов в Алпите

Видян 3939 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 4.2000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Семейство Рашидови приветства с добре дошли гостите на сайта на хотела си край световноизвестния скикурорт Кицбюел в Австрия. Подобна сграда струва милион евро. При това дава леглата в алпийското си шале доста изгодно – от 69 до 99 евро в момента. Всеки може да види това на bambi.tirol. Всеки би се запитал откъде пари, ако е вярно, че фамилните  са изгорели в КТБ? От некачествените мегапроекти за Квадрат 500, който никой не посещава, и за Ларгото в сърцето на София? От бутафорните крепости за 350 млн.лв. по европрограмите, заради които сега не искат да ни пуснат фондовете по новия период? Някои работи стават ясни от разследване на Биволъ: „Синът ми няма хотели, той напусна България“ – заяви вчера на пресконференция министърът на културата Вежди Рашидов.



Това твърдение е частично вярно. Възможно е Вадим Рашидов да няма хотели в множествено число. Със сигурност обаче той стопанисва един хотел, който се намира в Тиролските Алпи в Австрия.



Тази информация е излизала в медиите още през 2014 г., но Биволъ се снабди и с документални доказателства.
Сайтът на семейния хотел Bambi Elmau привлича български туристи с публичен анонс: „Имаме удоволствието да ви приветстваме с „Добре дошли“ в нашата къща… Сем. Рашидови“ (подчертаването е на редакцията).



Проверка в регистъра за домейните .tirol показа, че собственик и регистратор на домейна на сайта е фирмата Rashidov OG, а като контакт е посочен Вадим Рашидов.



Ние добавяме, че мястото е фантастично – в система от 279 км свързани писти с 91 лифта, а не 1 като на Банско за 30-ината километра писти на нашия курорт.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на