01/02
07.07.2016 15:27

Кмет Любо Джоба подарява Шумен на ДПС

Видян 3675 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Стотици хора се събраха на гражданско присъствие пред общината в Шумен в знак на възмущение от кмета Любомир Христов, известен сред народа като Любо Джоба. Макар избран от ГЕРБ на местните избори в края на миналата година, агент Хари от Държавна сигурност, дори с цената на заобикаляне на закона и несъобразяване с решение на Върховния административен съд, подарява областния град на обръча от фирми на ДПС, обрисуван от Ахмед Доган.



Първата работа на Любо Джоба беше да ремонтира кабинета си, като от трите оферти веднага декласира двете на разумни цени, за да плати бедният данъкоплатец най-високата сума.



По неизвестни причини, агент Хари ОТКАЗВА БЕЗПЛАТНО СМЕТОИЗВОЗВАНЕ, ЗИМНО ПОДДЪРЖАНЕ, РЪЧНО И МАШИННО МЕТЕНЕ, МОТОМИЕНЕ НА 25-ТЕ СЕЛА в общината за сметка на концесионера на града.



Нещо повече, въпреки че единствената възможност по закон е да прекрати работата му по вина на изпълнителя, ТОЙ СЕ САМОУЛИЧАВА В ИНТЕРВЮ, ЧЕ ПО НЕГОВА ВИНА – Т.Е. НА ОБЩИНАТА КАТО ВЪЗЛОЖИТЕЛ, градът цака 2,5 млн. лв. на частници, вместо да основе общинско дружество за почистване. Но заобикалянето или прегазването на закона – тук юристите са на различно мнение – е използвано, за да обяви нова поръчка.



КАНИ 3 ФИРМИ, КОИТО НЯМАТ КОНТЕЙНЕРИ И РАЗПОЛАГАТ С ПОД 30 ДУШИ – 5 ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ НЕОБХОДИМИЯ ПЕРСОНАЛ, да поемат работата. Фирмите обаче притежават нещо много по-важно – топла връзка с обръча на Доган.
За никого не е тайна, че бизнесменът Румен Гайтански, някога концесионер в София, сега е близък с главата на ДПС. Бившият служител на МВР и директор на цех за олио Любо Джоба не се съобразява с решение на Върховния административен съд от юни в разрез с неговата политика, което струва на общината петцифрена сума.



ПРЕДСТОИ ЕКОКАТАСТРОФА В ГРАДА БАШ ПРЕЗ ГОРЕЩНИЦИТЕ С ТЕМПЕРАТУРИ НАД 30 ГРАДУСА, ПОНЕЖЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ШУМЕНЦИ ДА СИ ХВЪРЛЯТ БОКЛУКА. За целта са необходими 1200 кофи, които няма как да се вземат скорострелно и ще струват милиони.
 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и