06.07.2016 16:40

Митничари откриха злато за 60 бона в гащите на двама мъже

Видян 1357 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За последните дни цените на благородния метал през последните дни достигнаха няколко годишен връх.


Митничарите на Капитан Андреево задържаха контрабандно пренасяни златни бижута в бельото на двама мъже, информираха от агенция Митници. Накитите са намерени в бельото на нарушителите на закона. Мъжете са пътували от Турция за България с Мерцедес Е 200 с пазарджишка регистрация. Въпреки че шофьорът на автомобила и двамата му спътници са обявили, че нямат нищо за деклариране, превозното средство е селектирано за щателна проверка. При извършения личен преглед, в бельото на шофьора и единия от спътниците му, са открити общо 1,152 кг златни бижута. От гащите на единия са извадени 3 найлонови пакетчета с общо 291 накита, сред които 125 синджира, 69 чифта обеци, 46 медальона, 42 пръстена и 9 гривни.  Според направената експертиза накитите с общо тегло 924 гр. са от 14-каратово злато и са на стойност 51 744 лева. От бельото на шофьора, са извадени 41 бижута с общо тегло 228.50 грама на стойност 12 796 лева. Откритото злато, автомобилът нарушителите са задържани.


Само преди 3 дни митническите служители от Капитан Андреево откриха в бельото на българка 50 златни накита с общо тегло 255 гр. на стойност 14 280 лева.


Благородният метал е особено атрактивна инвестиция, след като цените му през последните дни достигнаха няколко годишен връх. От началото на годината до сега цената на златото се е повишила с рекордните 25 %, а водещите финансови институции прогнозират, че тенденцията ще се запази и през следващите 18 месеца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева