Свързани новини

06.07.2016 12:00

Цветанов: Не са водени разговори с ДПС за обща кандидатура за президент

Видян 1566 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Никога, по никакъв повод не са водени такива разговори. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с твърдението на Радан Кънев, че ДПС и ГЕРБ преговарят за обща кандидатура за президент, предаде Фокус.


   „Самият факт, че ми задавате този въпрос, някой се опитва отново да се направи значим. Няма абсолютно никакви разговори дали са тайни, дали са явни в тази посока“, заяви Цветанов и посочи, че всяка една от политическите формации ще има своята позиция през септември. „И съм убеден, че тогава можем действително да говорим. Ще видите, че всичките политически формации ще си изградят позиция, която ще бъде самостоятелна и няма да е подвластна на някаква друга договорка“, коментира Цветанов. По думите му, за темата за президентските избори е говорено достатъчно. „Знаете, каква е позицията на ПП ГЕРБ. Септември месец ще бъде обявена кандидат-президентската двойка“, каза той и обясни, че в оставащите няколко седмици до септември, нямат какво да коментират.



   „В момента единствената работа, която трябва да свърши ПП ГЕРБ е да можем действително с всички структури да си водим чисто организационния живот и да се подготвяме за предстоящите президентски избори, които да бъдат спечелени от ПП ГЕРБ“, заяви Цветанов. На въпрос дали очакват ДПС да налее гласове на финала на президентската надпревара, той попита как става това наливане. „Разбира се, че всяка една политическа формация, която издига кандидат за президент, винаги търси по-широката подкрепа от българските граждани, но не толкова политическа подкрепа, колкото да стигне до повече български граждани, които биха подкрепили и биха гласували за тази кандидат-президентска двойка. Така че в тази посока ние разчитаме за нашия кандидат да гласуват членовете и симпатизантите на ГЕРБ, но и да гласуват други симпатизанти и членове на други политически формации“, заяви Цветанов.


   Попитан за варианта кандидат-президент на ГЕРБ да бъде премиерът Бойко Борисов, Цветанов посочи: „Тази тема ще бъде окончателно обявена септември месец и в тази посока не смятам, че трябва да се преповатаряме“, добави той.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и