25.01.2009 17:51

Цифроманията в МТел продължава

Видян 1997 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напук на всички разпоредби на ЕС продължава произволното ценообразуване над максимално допустимата граница от 49 евроцента ( 1 лев) за минута роуминг на първия български джиесем оператор.
19’ бе “зарадван” при посещението си в Италия тези дни със сензационни цени. Ако желаете да направите изходящо обаждане, това ще ви струва 1,99 лв. от т.нар. предпочитана мрежа за минута, а 2,99 лв. от друга.
Над нормативно определената еврограница са и цените на входящите повиквания. Там 1,09 лв. се таксува обаждане от “предпочитана” незнайно от кого мрежа и 1,39 лв. от друга, според автоматичния есемес, който получихме.
Въпреки че родена в България жена е еврокомисар за защита на потребителите, тя не е направила и вероятно няма и да направи нищо, за да получат собствените й сънародници нормален достъп до мобилни услуги. Меглена Кунева очевидно подкрепя свалянето на няколко кожи в полза на чорбаджиите в бранша, след като не им се противопоставя и не ги натиска да спазват поне максимално допустимите норми, коментират пътуващи българи.
Цените на мобилната телефония у нас продължават да бъдат най-високите в Европейския съюз. При положение, че доходите в нашата страна са най-ниските в рамките на ЕС.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.