28.06.2016 16:04

Бандити стреляха по полицаи при обир на заложна къща

Видян 1709 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   
     
Престрелка между бандити и полицаи е станала в столичния квартал Разсадника след въоръжен грабеж на заложна къща. Сигналът за нападението на бул. Ломско шосе е подаден около 14.30 ч., съобщиха от пресцентъра на МВР. Незабавно към адреса са насочени намиращи се в близост екипи на СДВР. Те веднага сигнализирали на най-близкия униформен в района и той хукнал пръв към мястото. За негов късмет бандитите тъкмо излизали от заложната къща. Той ги подгонил и те тръгнали да бягат. Някъде около блок 29 в квартал Разсадника апашите започнали да стрелят по полицая и присъединилите се към него подкрепления. На всичко това свидетели станали десетки хора от квартала, които разказват, че са чули около десетина изстрела. За щастие, никой не е пострадал по време на стрелбата посред бял ден. Изстрели са произвели не само бандитите, но и органите на реда, като дори повалили единия бандит. Той е известен с прозвището Ицо Полицая - бивш полицейски служител, който преминава на страната на ъндърграунда, съобщи БНР. Той се проснал на земята, а по-късно беше съобщено, че е починал от раните си.
Другият апаш е успял да се промуши между блоковете и се е измъкнал от щракването на белезниците.
19’ припомня, че това е поредният въоръжен грабеж в София. На 22 юни около 1 часа трима маскирани нападнаха офис на фирма за захарни изделия на улица Суходолска в София. Мъжете влезли с цел кражба, но били засечени от пазача, който ги е заплашил с газов пистолет. Един от нападателите е стрелял, след което те успели да изнесат каса с около 3 000 лева в нея и избягали с лек автомобили или джип. Пазачът не е пострадал.
В същото време министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова успокои гражданите, че „у нас шетат 424 организирани престъпни групи, но полицията ги наблюдава”.









Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!