22.06.2016 15:00

ПР на Лукарски: „Истеричка” е битата съпруга на търговския в Куба

Видян 8662 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Близкият приятел на икономическия министър Божидар Лукарски, който в края на октомври направи пред българска бизнесделегация в Куба промоцията си като търговски представител на България , на която присъства и 19 минути, е упражнил домашно насилие върху съпругата си, съобщиха многобройни информационни сайтове, позовавайки се на информация от Министерството на външните работи.



„Това е битов инцидент, а жената е истеричка”, коментира пред 19 минути шефката на пресцентъра на Министерството на икономиката Лидия Коцева-Колева. Тя призова: „Не го раздухвайте тоя случай”.



Попитана дали има някакво основание публикуваното от Фрогнюз преди 15 месеца питане до самия министър : „Има ли оплаквания в МВР и прокуратурата срещу Вас за упражнено домашно насилие по време на първия ви брак?”, тя отправи  предупреждение, граничещо със заплаха, което гласеше: „Забравете да ме питате”.



Според наши източници в Хавана Лукарски, който беше на едноседмично посещение в Куба с пристигането на търговския представител Мартин Дочев, подкрепял идеята неговият човек да бъде лансиран и за посланик. От министерството отрекоха подобно нещо пред 19 минути. Сигурно е съвпадение, но още наесен изтекоха 3-те години на посланик Светла Стефанова на Острова на свободата.



Какъв е казусът: съпругата на Дочев е поискала съдействие от посолството, за да може да се прибере в България. „Търговският ни аташе е на подчинение на Министерството на икономиката, ние мерки не можем да вземем", заявиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху