Свързани новини

10.06.2016 14:10

200 000 лв. на нощ само от кока на Слънчака

Видян 2898 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          BBC, Daily Mirror, DW и норвежката телевизия мащабно отразяват това, което се случи с Митьо Очите и престрелката в центъра  Слънчев бряг миналата седмица. Можем спокойно да отпишем британските и скандинавските туристи поне за 5 години.



Припомняме, че през 2011г., случаят с битото момче пред дискотека в Несъбър изгони скандинавските посетители на морските ни курорти отново за пет лета. Сега тъкмо, когато се успокои положението, а нещата с туризма в съседна Турция не са цветни, се разигра гангстерската престрелка в един от най-вървежните комплекси. Според Mirror свидетели на случая с покушението срещу Митьо Очите са британски тийнейджъри. По данни те били само на "10 крачки" от случилото се. Групата от 5-има тийнове била принудена да спасява живота си на първата си почивка в чужбина, след като въоръжени открили огън в бар на плажа в България, пише Мирър. Рос Уорбек, Джак Адамс, Крейг Басейн, Нейтън Смит, Джоел Уорт са били в заведението в Слънчев бряг, когато маскираните лица са нахлули вътре. „Навсякъде летяха куршуми. Местните  много ни помогнаха. Един едър мъж смъкна Джак от стола и легна върху него, за да го защити ", разказа за Мирър 17-годишният Рос. Изданието посочва, че стрелбата е предизвикана от „известния наркобос Митьо Очите". Написано е, че „Желязков, съпроводен от 30 мъже, е минал като на парад по улицата и влязъл в бара на Божидар Георгиев, за да измъкне от него пари". Очевидно алкохолният туризъм се развива под чадъра на държавата, а заедно с него е в ход и наркотуризмът. 


Междувременно стана ясно, че за нощ се търгуват 2 кг. и се печелят 200 бона от кока в Слънчака. Това разкри депутатът от БСП Атанас  Зафиров обясни пред Милен Цветков. „Отделно са екстази, амфетамини и всякакви други дроги. Това не става като бизнес без знанието и без участието на полицията, на МВР”, разкри народният представител от Бургас, който отлично познава район. „Не е борба за паркомясто, за наркомясто е”, използва популярната нет шега депутатът. Той настоява за оставки на най-високо равнище в МВР, защото и там отлично знаят за какво става въпрос и не са предприели необходимите стъпки да се справят с проблема.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и